Onze diensten

Omdat Bouwbedrijf de Wit in Bellingwolde al een tijd meeloopt, zijn wij breed inzetbaar voor vele soorten klussen. Badkamer, verbouw, nieuwbouw; U bedenkt het, wij kunnen het. Onze diensten zijn veelzijdig en kwalitatief.

Bellingwolde Bouwbedrijf

Een greep uit onze diensten

Bouwbedrijf de Wit uit Bellingwolde is breed inzetbaar. Jarenlange ervaring wat heeft geresulteerd in grote kennis en kunde binnen onze vakgebieden.

Nieuwbouw

Spannend? Ingewikkeld? Bouwbedrijf de Wit begrijpt dat het bouwen van een nieuw huis of pand niet altijd zonder stress is. Maar wij helpen hierbij.

Meer over Nieuwbouw

Verbouw

Bij verbouwingswerkzaamheden kunt u denken aan het verbouwen van een zolder naar een slaapkamer. We kunnen u helpen met iedere verbouwingsklus in Bellingwolde en omstreken.

Meer over verbouw

Renovatie

Renovatie komt veelal voor in oudere panden welke gemoderniseerd moeten worden. Zo plaatsen wij wekelijks nieuwe kozijnen met HR++ isolatieglas in verouderde woningen

Meer over renovatie

Aanbouw, Nieuwbouw, Verbouw

Bouwbedrijf de Wit in Bellingwolde – Wat doen we zoal?

Metsel en voegwerk, plaatsen dakkapellen, vervangen alle kozijnen, VBI renovatie vloer in het bestaande woonhuis, realiseren nieuwe badkamer en toilet, stuken van gehele woning, aftimmeren van gehele woning. Het maakt niet uit. Wij doen alles om uw huis in topstaat te maken!

VIOS trapspecialist

Wij zijn aangesloten bij VIOS. Omdat wij hierbij zijn aangesloten kunnen wij u alles vertellen over trappen; de toepassing, materiaalgebruik en andere belangrijke dingen die u moet weten voor het plaatsen van een trap.

Met VIOS blijven we graag verrassen met complete, vernieuwende en op maat gemaakte toepassingen. Het heeft geleid tot een compleet assortiment houten trappen in alle vormen.

TELEFOON

E-MAIL

WERKGEBIED

Bellingwolde

Utiliteitsgebouwen

Gebouwen die geen woonbestemming hebben zoals kantoorpanden, bedrijfshallen of -panden. Een utiliteitsbouw aannemer is niet een reguliere aannemer, want bij dit soort bouw komt veel kijken. Het vergt strakke planning en overleg. Bouwbedrijf de Wit bouwt efficiƫnt en snel.

Contact opnemen

Service en Onderhoud

Goed bouwen, dat kunnen wij, maar ervoor zorgen dat het goed blijft is misschien wel nog belangrijker. Vaak schiet onderhoud er bij in. Wij bieden de optie om een zogeheten Meerjaren Onderhoudsplan af te nemen. Op deze manier weet je precies hoeveel je jaarlijks kwijt bent.

Contact opnemen

Installatietechniek

Omdat onze jongens breed opgeleid zijn en er tevens meerdere specialismen binnen het team hebben lopen kunnen wij elke verbouwing voorzien van de juiste elektra installatie. Uiteraard doen wij dit vakkundig en veilig. De bouweisen verliezen wij dan ook zeker niet uit het oog.

Contact opnemen