Renovatie

Renovatie of renoveren van uw woning betekent dat wij hetgeen dat staat zullen herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen. Zo maken we het weer bruikbaar en blazen we het nieuw, beter leven in.

Renovatie

Bouwbedrijf Bellingwolde

Voor vele opdrachtgevers hebben wij diverse mooie renovatieprojecten mogen afronden. Renovatie komt veelal voor in oudere panden welke gemoderniseerd moeten worden. Zo plaatsen wij wekelijks nieuwe kozijnen met HR++ isolatieglas in verouderde woningen waarmee onze klanten extra woongenot krijgen en natuurlijk rendement behalen. Veel renovatie opdrachten zijn gericht op energiebesparende maatregelen in een huis. Het isoleren van de woning of bijvoorbeeld het vernieuwen van de cv-installatie behoort allemaal tot onze service.

Badkamer renovatie Bellingwolde

Wanneer u uw badkamer of toilet wilt laten verbouwen of renoveren bent u bij Bouwbedrijf de Wit aan het juiste adres!

Ons vaste team van vakmannen is inmiddels zeer gespecialiseerd in het renoveren van toiletten en badkamers in Bellingwolde, Westerwolde en omgeving. Eigenlijk kunt u ons voor elke renovatie klus bellen, wij helpen u met de uitvoering maar natuurlijk ook met uw idee├źn. Of het nou gaat om het plaatsen van een nieuw badkamermeubel of het vervangen van de tegels, onze vakmannen kunnen het! Naast het renoveren van de badkamer kunnen wij u ook passend van dienst zijn bij het realiseren van een volledige nieuwbouw badkamer van A tot Z.

Neem contact op

Renovatiewerkzaamheden Bouwbedrijf de Wit

Bent u op zoek naar een vakkundig en professioneel renovatie bedrijf in de omgeving van Bellingwolde, Westerwolde en omstreken? Met onze vakkundige werknemers helpen wij u graag verder met moderniseren van uw woning. Hiernaast zijn wij ook zeer bedreven in het terugbrengen van uw woning in de “oude” originele staat.Goes Here

  • Aanpassingen in en rondom de woning

  • Isolerende maatregelen

  • Leiding en installatiewerkzaamheden

  • Stucwerkzaamheden

  • Ook voor sloopwerkzaamheden