Nieuwbouw

Bouwbedrijf de Wit in Bellingwolde pakt alle nieuwbouw klussen aan om uw droomhuis of ander pand te realiseren. Altijd met een plan.

Nieuwbouw bedrijf

Bellingwolde

Bouwbedrijf de Wit in Bellingwolde bouwt huizen op een doordachte, goede en kwalitatieve manier. We bouwen woningen niet zomaar zonder gedachte. Achter al onze beslissingen en fases zit een plan. Dakconstructies, die timmeren we in elkaar van kwaliteitshout. Beton wordt gestort met kwalitatief hoogstaande producten. Waar mogelijk prefabriceren we al onderdelen in onze werkplaats. De traditionele bouwmethode met de voordelen van prefabbouw dus.

Spannend? Ingewikkeld? Bouwbedrijf de Wit begrijpt dat het bouwen van een huis niet altijd zonder stress is. Maar wij helpen hierbij. Wij nemen het enthousiasme mee en geven jou de rust om het proces eenvoudig door te fietsen. We streven niet alleen naar een perfect huis, maar ook naar een mooie ervaring voor u.

Neem contact op

Nieuwbouw Bouwbedrijf de Wit Bellingwolde

Bij het bouwen van een nieuwbouw woning of bedrijfspand zullen er veel momenten komen waar beslissingen genomen moet worden. Als aannemer in Bellingwolde (omgeving Westerwolde) in de nieuwbouw zorgen we voor de juiste begeleiding zodat u er nooit alleen voor staat. We werken snel en zorgen ervoor dat u weinig hinder van ons ondervindt. Wij hopen u als aannemer in Bellingwolde een woning of bedrijfspand te kunnen transformeren naar waar u alleen maar van kon dromen.

  • Deskundig advies

  • Maatwerk

  • Strakke bouwplanning

  • Nauwkeurig

  • Volledig ontzorgend