Verbouwen

 

Voor het verbouwen, aanbouwen of eventueel opbouwen bent u bij ons aan het juiste adres. Dagelijks zijn we voor onze opdrachtgevers in Bellingwolde, Westerwolde en omstreken in de weer om het mooiste bouwresultaat te realiseren. Onze vakmannen gaan geen enkele verbouw uitdaging uit de weg.

Verbouw de Wit

 

Aanbouw

Met een aanbouw realiseren wij een stukje extra woonruimte aan uw huidige woning vast. U kunt hier bijvoorbeeld voor kiezen als u uw huidige woning net te klein vind maar liever niet wilt verhuizen. Vaak wordt dit als een voordelige optie gezien om toch dat beetje extra woongenot te creëren.

Verbouwen

Bij verbouwingswerkzaamheden kunt u denken aan het verbouwen van een zolder naar een slaapkamer. Met onze handige timmermannen kunnen wij ons hierin inmiddels wel specialist noemen. We kunnen u helpen met iedere verbouwingsklus in Bellingwolde en omstreken.

Dakkapel

Een dakkapel kan een goede oplossing zijn wanneer u een extra stukje bewegingsruimte wilt creëren op bijvoorbeeld een zolder. Door een dakkapel te plaatsen kunt u net dat stukje extra ruimte of lichtinval realiseren waarmee u een fijne werkkamer of slaapkamer creëert. Het plaatsen van een dakkapel is een opdracht waarin wij onszelf inmiddels wel specialist mogen noemen. Het plaatsen van een dakkapel gaat veelal in een kort tijdsbestek. Na het bepalen van de locatie en het plaatsen van de dakkapel zorgen wij er voor dat alles netjes wordt afgemonteerd en wordt het project opgeleverd. Bouwbedrijf de Wit is uw partner voor het plaatsen van een dakkapel in Bellingwolde, Westerwolde en omstreken.

Neem contact op

Verbouwingswerkzaamheden Bouwbedrijf de Wit

Onze vakmannen zijn echte verbouwingsspecialisten. Wij begrijpen goed dat u niet waar te beginnen daarom voorzien wij u voordat we starten aan het project van goede informatie en advies. Geheel vrijblijvend maken we graag een afspraak om uw verbouwingsproject te bekijken. Hierop volgend zal u van ons een uitgewerkte offerte ontvangen waarin onze werkzaamheden beschreven staan. Voor verbouwen in Bellingwolde, Westerwolde en omgeving helpen wij u graag!

  • Aanpassingen in en rondom de woning

  • Isolerende maatregelen

  • Leiding en installatiewerkzaamheden

  • Stucwerkzaamheden

  • Ook voor sloopwerkzaamheden

  • Verbouwingsprojecten